Thon Hotel Parken har åpnet i Kristiansand

Hotellet er totalrenovert og har 184 rom og suiter, restaurant, bar, konferansefasiliteter, samt parkering i kjelleren. Thon Hotel Parken ligger midt på torvet i Kristiansand og har utsikt til Domkirken.

0

– Vi er så utrolig glad og stolte over å ha åpnet vårt nyoppussede hotell. Thon Hotel Parken er toppmoderne og perfekt for konferanser, kjærestetur, familie eller vennegjenger som besøker Sørlandet. Vi har en egen restaurant, Torvet Bistro, hvor vi serverer tradisjonelle franske retter med en norsk vri. Vi ønsker alle velkommen til oss for å få både god mat og god service, sier hotelldirektør Kristine Obling Ravnevand.

Den tidligere håndballspilleren og kunstneren Isabel Blanco står bak utsmykningen av hotellet med blant annet spesiallagde dørskilt og fargerike malerier på både gjesterom og i fellesarealer.

– Vi er veldig glade for å få Thon Hotel Parken inn i kjeden. Kristiansand er en populær by med mange kulturfestivaler, vakre strender og attraksjoner for barnefamilier. Fra før har vi Thon Hotel Kristiansand og med nye Thon Hotel Parken så kan vi tilby enda flere rom i byen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Parken ligger i Kirkegata 15midt i Kvadraturen i Kristiansand, og tilbyr tre ulike suitetyper: Klassiske suiter, juniorsuiter og luksussuiter. Suitene er på ca. 70–100 kvadratmeter.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.