Tenerife vil endre image

Tenerife er med sitt milde klima og varierte natur like velegnet for en aktiv ferie. Dette er noe øyas turistråd ønsker å gjøre oss oppmerksomme på.

0

– Tenerife har vært forbundet med sol og avslapning i mange år, men øya inneholder også alle de aktivitetene vi har sett en økende interesse for de siste årene, som for eksempel sykling, fotturer, klatring, surfing, kajakkpadling, dykking, fiske og golf. Alt dette kan dyrkes hele året, og det omgitt av fantastisk natur. Derfor er øya også populær blant profesjonelle idrettsutøvere som kommer hit for å trene, sier Pia Louw, promotion manager hos Turismo de Tenerife.

Markedsføringsaktiviteter skal øke nordmenns bevissthet
For å gjøre norske reisende oppmerksomme på de mange mulighetene har turistrådet nettopp startet en rekke markedsføringsaktiviteter i samarbeid med PR- og representasjonsbyrået Related. I løpet av de kommende månedene har turistrådet blant annet planlagt samarbeid med ledende livsstilsmedier og aviser samt utvalgte påvirkere.

Turismo de Tenerife har også laget en norsk bransjepakke som kan hjelpe norske turoperatører med å bli mer bevisste på de mange idrettene og aktive opplevelsene som Tenerife byr på. I reisesettet kan turoperatører blant annet finne praktisk informasjon, inspirasjon til aktiviteter, bilder, videoer og annet materiale – som fritt kan brukes i deres kommunikasjon.

Share.

About Author

Comments are closed.