Styrker seg med The Sweet Hotel

The Apartments Company åpnet nylig The Sweet Hotel i Oslo – og styrker seg videre I det sterkt voksende leilighets-markedet

0

De store internasjonale hotellkjedene satset stort i apartmentsmarkedet. I Norge er det hovedsakelig spesialister som opererer i dette markedet. Finske Forenom er ett av dem, et annet The Apartmens Company, som nå har over 200 leiligheter og store hotellrom i Oslo-markedet.Deres siste tilskudd, The Sweet Hotel, ligger i det som tidligere var Oslo Kommunale Kvinneklinikk.

Les om hvordan finske Fortenom utvider i Oslo!

The Apartmens Company har gjennom Norwegian Apartments AS inngått en leiekontrakt med SAJA Eiendom AS om å leie den ærverdige bygården i Josefines gate 30 i Oslo. Bygningen fra 1916 er fredet og har en lang historie. Det var Dr. Einar Fredrik Lindboe som ønsket å starte en privat fødselsklinikk, og sammen med arkitekt Victor Nordan skapte han en vakker bygning i et fornemt villastrøk.

Administrerende direktør i The Apartment Company, Christian Kahrs, sier de i første rekke er et tilbud for de mange som reiser mye og som ønsker noe mer enn et hotellværelse, blant annet med mulighet for å lage mat selv.

– Vi har avtaler med flere bedrifter som har folk i Oslo på forskjellige prosjekter av ulik varighet. Men også familiemarkedet og weekendmarkedet er viktig. Logistikken er av stor betydning når vi har en kombinasjon av lange og korte opphold, for å få mest mulig effektiv utnyttelse av kapasiteten, sier Kahrs.

The Apartmentds Company har ifølge ham en nasjonal- og internasjonal kundemasse, og de reisende kan bo alt fra én dag til flere uker, måneder og år.

Huseier har vært i tett dialog med byantikvar for å finne frem til viktige elementer av hvordan bygget har vært, samtidig som det skal dekke det moderne behovet. 4B Arkitekter, ved arkitekt Ingvild Lie-Nielsen, har sammen med huseier og leietager, kommet frem til en gunstig kombinasjon av leiligheter i bygget, i alt 53 i forskjellige størrelser.

The Apartments Company eies av eiendomskonsernet Spabo, som er en del av Sparbogruppen med søsterkonsernet Amesto og Daci Holding. Ilir Daci startet med «serviced apartments» i 2007 og gikk i kompaniskap med Sparbo i 2014.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.