Stephen Meinich-Bache er gjest hos Reiselivsministeren

Topplederen for Classic Norway Hotels fikk pandemien rett i fanget bare dager etter at han overtok sjefsstolen i kjeden, men har styrt skuta støtt gjennom stormen. En bra mann å ha med seg i krigen!

0

Pål Medhus og Tom Andersson er fremdeles ikke avløst i sitt vikariat i den ubesatte stillingen som Norges reiselivsminister, og fortsetter sin reise gjennom landets reiseliv på jakt etter forståelse, kunnskap og inspirasjon til nytte for våre representanter i storting og regjering.

Denne uken får Reiselivsministeren besøk av Stephen Meinich-Bache, administrerende direktør i Classic Norway Hotels – og aktiv Venstre-politiker i Rælingen kommune, med sterke meninger om norsk reiseliv og hvordan dette håndteres i maktens korridorer.

Skal du først gå i krigen, bør du finne deg en Stephen Meinich-Bache å gjøre det sammen med. Med klokskap, kreativitet og gjennomføringsevne har den tidligere soldaten satt Classic Norway Hotels tydelig på kartet gjennom de første åtte månedene med koronafrykt og -restriksjoner i et pungslått Norge.

Hele episoden av podcasten finner du her.

Tidligere episoder av Reiselivsministeren finner du her.

Share.

About Author

Comments are closed.