Sør-Afrikas største reiseselskap går inn i BCD Travels globale nettverk

BCD Travel og Rennies Travel inngår samarbeid. Rennies Travel har sitt hovedkontor i Sør-Afrika og spesialiserer seg på forretningsreiser, gruppereiser, fritidsreiser og reiseteknologi.

0

Rennies Travel er en del av Bidvest-gruppen, og betjener kunder over hele verden fra sine seks kontorer i Sør-Afrika.

BCD vil fortsatt drive sitt nåværende kontor, BCD Travel South Africa, separat. Samlet vil inntektene fra disse to selskapene befeste BCDs posisjon som markedsleder og spesialisten innen forretningsreiser i Sør-Afrika.

– Takket være vår joint venture i Sør-Afrika har vi hatt et langt samarbeid med Bidvest, basert på gjensidig tillit og krav til høy service og kvalitet, sier Adrian Woodward, visepresident EMEA for BCD Travels Global Network.

– Dette partnerskapet med Rennies Travel er et naturlig steg videre. Rennies Travel er et strategisk godt tilskudd til vårt globale nettverk, takket være sitt gode rykte og evne til å betjene både store og små kunder.

– Med tanke på BCDs historikk i Sør-Afrika har jeg god tillit til at vi fortsatt vil tilby Sør-Afrikas beste service, sier Lidia Folli, administrerende direktør i Bidvests BidTravel.

Bronwyn Philipps, konsernsjef for Rennies Travel, legger til:

– Ettersom vårt fokus er på service og teknologi, tror vi at BCDs globale nettverk best tilfredsstiller våre kunders krav. Vi valgte BCD Travel som vår globale partner på grunn av deres tilstedeværelse over hele verden, løpende innovasjon og service-innstilling i markeder globalt.

Sør-Afrika er kontinentets nest største økonomi, med et bruttonasjonalprodukt på 349 milliarder dollar i 2017. Landets økonomi er svært mangfoldig, med viktige næringer som gruvedrift, landbruk og fiskeri, bilproduksjon, matproduksjon, telekommunikasjon, energi, finans, turisme og transport.

– Vår vekststrategi er at vi prioriterer partnerskap og oppkjøp i markeder med stor vekst og inntektspotensial. Vi ser for oss en langsiktig vekst i Sør-Afrika, avslutter Woodward.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.