Slik vil ny teknologi påvirke reiselivsbransjen

BCD Travel vil i tiden fremover slippe en serie rapporter som skal hjelpe selskaper med å dra nytte av nye og fremvoksende teknologier som forventes å forandre reisebransjen. Rapportene vil gå under navnet Inform.

0

Gjennom en serie lettfattelige og relevante rapporter, skal bedrifter bli forberedt på å ta i bruk ny teknologi som skal hjelpe dem å jobbe mer effektivt – uansett bedriftens størrelse.

Hver rapport i denne Inform-serien vil fokusere på konsekvensene av blockchain, Internett, virtuell virkelighet, maskinlæring, chatteroboter og kunstig intelligens. Rapportene tar for seg seks nøkkelområder innenfor bedrifters reiseprogramstyring: lokalisering av leverandører, retningslinjer, kommunikasjon, ansvar, betaling og kostnader samt prestasjonsstyring. Den første rapporten om lokalisering av leverandører utgis 16. august, og de fem resterende skal utgis i løpet av de neste 12 månedene.

– BCD Travel har alltid vært langt fremme teknologisk, sier kommersiell direktør i BCD Travel Norway, Bernt Roger Eliassen.

– Med disse rapportene ønsker vi også å gi våre kunder en god forståelse av den nye teknologien, og håper at det kan være et godt verktøy for å gjøre forretningsreisene deres enda mer effektive og lønnsomme.

– Vi ser et kunnskapshull i bransjen når det gjelder digital teknologi, sier Miriam Moscovici, BCD Travels Senior Director, Research and Corporate Innovation.

– Det er ingen mangel på rapporter som utforsker de forskjellige nye teknologiene, men det er få som tydelig forklarer den direkte tilknytningen til administrerte reiser. Inform-rapportene har en tilnærming sett fra den reiseansvarliges perspektiv.

Medforfatter av Inform, Natalia Tretyakevich, legger til:

– Våre funn i den kommende seksdelte rapporten, er et resultat av omfattende forskning. Dette inkluderer blant annet en nøye gjennomgang av relevant litteratur og dybdeintervjuer med eksperter innen reiseliv hos BCD Travel og konsulentselskapet Advito.

Inform-serien utgis av BCD Travels Research and Intelligence-team, som er anerkjent for arbeidet med å produsere forretningsreisebyråets årlige Industry Forecast, samt rapporter og forskningssammendrag. Disse rapportene blir ofte sitert på grunn av sine dyptgående analyser om bransjen.

Den første Inform-rapporten «Emerging technology and travel management: Sourcing» er tilgjengelig her. Blant temaene som dekkes, er hvordan blockchain kan åpne døren til smarte kontrakter samt innløsning og veksling av bonuspoeng i hotellprogrammer.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.