– Skulle gjerne hatt flere

Rundt 1500 besøkende var innom nykommeren Utforsk Verden i Oslo sist helg. Det er trolig nok til at initiativtakerne gjør et nytt forsøk neste år.

0

– Det var ikke så mange som vi hadde ønsket, men kvaliteten på de besøkende som kom var bra, sier reiselivsnestor Tove Voss i Vista Travel, et av reiseselskapene bak reiselivsmessen Utforsk Verden.

Hva messen betyr på bunnlinja for Vista Travel er uklart, og vil trolig ikke vise seg før eventuelle bestillinger begynner å tikke inn. Men 1500 besøkende ligger uansett under hva Voss og resten av selskapene bak messen hadde håpet på.

Les mer om messen her!

– Vi har fått overveiende positive tilbakemeldinger, men 1500 er i underkant av hva vi hadde håpet på. Vi skulle gjerne hatt noen flere besøkende, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck, som nå skal ta en fot i bakken med utstillerne og se hvordan messen eventuelt kan gjøres enda bedre.

Flere pekte på mangelfull promotering som en del av forklaringen på at ikke flere besøkende fant veien til Radisson Blu Scandinavia. Plasseringen litt utenfor «lysløypa» i sentrum kan også være en bit i det puslespillet.

Utfordringen fremover er å finne et egnet lokale mer sentralt som kan trekke flere inn. Området rundt Oslo S vil i så måte være perfekt, ifølge flere av utstillerne, og mange håper at det nye Stordalen-hotellet The Hub skal kunne fungere som ny arena.

En samkjøring av B2B-arrangementet TravelMatch vil trolig også kunne være en positiv faktor, som gjør at det legges enda større innsats i arrangementet fra utstillernes side.

– Vi synes det var verdt å delta, og er gjerne med neste år, konkluderer Tove Voss.

Det kan bli tunga på vektskåla for fornyet innsats i 2020.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.