Skal lede europeisk satsing

Etter fire år som kongressjef i VisitOSLO hopper Annie Kristi Korsmo av for å drive nybrottsarbeid i et av USAs største hodejeger-selskaper innenfor reisebransjen.

0

SearchWide Global skal nemlig etter 20 år i USA nå ekspandere til Europa. Til dette har de altså fått med seg Korsmo til å bygge opp satsingen. 

Selskapet spesialiserer seg innen såkalt «c-level» ansettelser innenfor reiseliv. Her inngår desinasjonsselskaper, hotellkjeder, kongressentre, organisasjoner, event-management og sportsforbund.

– Da jeg ble kontaktet i høst var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Korsmo om utfordringen.

Som kongressjef var Korsmo ansvarlig for å selge Oslo i det internasjonale reiselivsmarkedet, som  «et av verdens mest attraktive kongress-destinasjoner».

– De siste fire årene har vi hatt en enorm utvikling. I 2018 oppnådde vi å bli rangert som nummer 19 i Europa, ifølge kongress-organisasjonen ICCAs globale statistikk, lansert i mai 2019.

Den beste plasseringen noensinne, ifølge Korsmo.

Hun har gjennom årene opparbeidet seg bred kompetanse og et globalt nettverk, som hun tar videre med seg i sin nye stilling. Her går hun som internasjonal vise-president fra å utvikle destinasjonen Oslo til å «utvikle drømmer og karrieremuligheter for kolleger i bransjen».

Med ansettelsen av Korsmo etablerer SearchWide Global Oslo som et brohode i Europa, for sin videre ekspansjon.

– Fra denne posisjonen skal jeg bistå i rekrutteringen av fremtidige leder i reiselivsbransjen, sier Korsmo.

Etter Oslo skal SearchWide Global etablere ytterligere to kontorer i Europa, hvorav ett i Storbritannia. For å bedre styrke satsingen skal Korsmo bygge sitt eget team.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe tett med ledende reiselivsaktører fremover, sier Annie Kristi Korsmo, allerede i gang med sitt omfattende arbeid.

Share.

About Author

Comments are closed.