SeaDream Yacht Club introduserer SeaDream Innovation

Det nye cruiseskipet i luksusklassen tar bestillinger for debutsesongen 2021 fra 17. april.

0

SeaDream Yacht Club annonserer en ny æra i luxury yachting. For første gang siden selskapet startet i 2001 øker SeaDream flåten med SeaDream Innovation, en ny yacht som introduserer konseptet “Global Yachting.” Seilingene starter i september 2021, når ultra-luksusyachten vil besøke alle syv kontinenter i løpet av det første året, med besøk i over 200 havner i 49 land. Passasjerene vil kunne utforske verdens mest avsidesliggende og unike destinasjoner, inkludert Svalbard, Nordvestpassasjen, Antarktis, Japan, New Zealand, Fiji, Great Barrier Reef – og norske fjorder.

SeaDream åpner allerede nå for reservasjoner fra sine Club-medlemmer, gjester som tidligere har seilt med SeaDreams klassiske yachter SeaDream I og SeaDream II.  Annen booking vil åpne 17. april.

– Dette prosjektet har vært en drøm for meg i alle år, sier Atle Brynestad, eier, styreleder og CEO i SeaDream.

– Det har vært et sant labor of love å designe hvert eneste aspekt ved denne yachten, fra interiøret og fasilitetene til planen for hvor den skal seile.

Med kun 110 elegante suiter, alle med sjøutsikt, tilbyr SeaDream Innovation en intim setting i en all inclusive-ferie der ratio mellom gjester og mannskap er lik.

– Vi valgte Damen Shipyards på grunn av deres gode rykte og eminente track record som innovatører innen skipsbygging, sier Brynestad.

– De tok til seg vår visjon fra første stund. Både Damen og SeaDream er familieeide selskaper, noe som gjør Damien til en perfekt langsiktig partner for det visjonære prosjektet. Vi ser frem til å jobbe tett med dem i arbeidet for å gjøre drøm til virkelighet.

Mega-yachten SeaDream Innovation er på 15 600 bruttotonn og måler 155 meter, og skal ifølge en pressemelding videreføre selskapets tradisjon for eksellens satt av sine forgjengere.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.