SeaDream trekker til norskekysten

SeaDream Yacht Club setter seilene for norskekysten denne sommeren, og vil seile fra Oslo og Skagen i sør til Tromsø i nord.

0

SeaDream starter seilingene i Norge 20. juni og setter kursen fra Bergen til Oslo 7 dager, via Skagen, Olden, Geirangerfjorden, Ålesund, Sognefjorden og Hardanger.

Seilingene i juli og august vil gå tur-retur Oslo og Tromsø 12 dager, høydepunktene på denne seilingen er Skagen, Flåm, Geiranger, Olden og ikke minst Lofoten hvor SeaDream blant annet vil besøke Henningsvær, Reine og Røst.

Om SeaDream
SeaDream Yacht Club er et norsk rederi med to små skip som tar maksimalt 112 gjester og har en besetning på 95 personer. All operasjon av skipene driftes fra kontoret på Slependen i Asker. I prisen er det aller meste inkludert: utvendig lugar, gourmet måltider, drikke inkludert vin med mer, golf simulator etc. Tilleggskostnader er kun personlige utgifter som spa-behandlinger, enkelte vin og spiritus varianter, samt landaktiviteter.  

Måltidene er en opplevelse for selv den mest kresne, enten man velger å spise i skipets hovedrestaurant eller ute under midnattssolen. Alle lugarer har høy standard, med havutsikt og egen sittegruppe med TV og en velfylt minibar.

SeaDream har de siste årene vunnet flere anerkjente priser innen reisebransjen, og beskrives av Berlitz som ‘Utterly Exclusive’, og av Cruisecritic Editors’s pickssom ‘Best Luxury Cruise Line for Romance’.

Share.

About Author

Comments are closed.