Scandic tar over Radisson Blu Royal i Stavanger

Fra første oktober overtar Scandic Hotels driften av Radisson Blu Royal Hotel Stavanger, og styrker dermed sin posisjon i regionen. Ved overtagelsen skifter hotellet navn til Scandic Royal Stavanger.

0

– Jeg er stolt og glad for at gårdeier har betrodd oss oppgaven med å drifte et av Stavangers viktigste og mest sentrale hoteller. Dette blir vårt sjette hotell i Stavanger-regionen, et stort satsingsområde for oss, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, i en pressemelding.

I 2018 økte antall solgte rom med over åtte prosent i Stavanger, nest mest i Norge. For Scandic er det naturlig å utvide satsingen i regionen med et stort sentrumshotell.

– Historisk har dette vært et av de viktigste hotellene for forretningsreisende i byen, men vi tror også Stavanger kommer til å ha et stadig sterkere turistmarked i årene som kommer. Med svært god beliggenhet, og ekstremt profesjonelle ansatte, posisjonerer vi oss godt for den fremtidige veksten i byen, forteller Steen-Mevold.

Hotellet har ifølge Steen-Mevold lenge vært ansett som en talentfabrikk, og Scandic-sjefen kan fortelle at de ansatte blir invitert med over som en del av virksomhetsoverdragelsen 1. oktober.

– Nå gleder vi oss til å begynne å jobbe med de ansatte, og ønske dem velkommen til Scandic-familien, forteller Steen-Mevold.

Scandic vil ivareta den sterke posisjonen Radisson Blu Royal Hotel Stavanger har blant norske og utenlandske forretningsfolk.

– Hotellet er hjemmet til mange som jobber i regionen, både i og utenfor oljebransjen. Vi i Scandic er opptatt av å videreføre hotellets gode servicenivå og vi vil tilby førsteklasses konferanselokaler, sier Scandics distriktsdirektør Vest, Asle Prestegard.

Etter overtagelse planlegger Scandic modernisering av både kjøkken og restaurant. Hotellet har allerede fire konferanserom, hvorav det største har plass til hundre deltagere, og er ideelt for arrangementer og konferanser.

Fakta om hotellet

Hotellet har 215 rom og 4 konferanserom, hvorav det største konferanserommet har plass til opptil hundre gjester.

Hotellet ligger kun 15 minutter fra flyplassen, med kort gåavstand Gamlebyen.

Hotellet har et eget treningssenter og spa med et barnevennlig hotellbasseng, badstue og boblebad.

Ved overtagelse 1. oktober 2019 vil hotellet skifte navn til Scandic Royal Stavanger.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Comments are closed.