Scandic satser stort på Sjølyst

Etter renovering og utvidelse gjenoppstår Scandic Sjølyst i disse dager i ny og mer omfattende drakt.

0

Hotellet kan skilte med 88 nye rom, en stor kurs- og konferanseavdeling og et helt nytt restaurantkonsept.

– Med nye Scandic Sjølyst gleder vi oss til å kunne tilby et topp moderne hotell i fantastiske omgivelser på Skøyen, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge, i en pressemelding.

Hotellet har ifølge ham «en unik beliggenhet med kort vei til både Oslo sentrum og naturopplevelser på Bygdøy, med kun 200 meter fra flytoget. Målet er at hotellet blir et samlingspunkt for både tilreisende og lokalbefolkningen».

Et av rommene ved «nye» Scandic Sjølyst.

Nyrenoverte Scandic Sjølyst ligger sentralt plassert midt på Skøyen, med en fem minutters gåtur «som skiller storbylivet fra markblomstene langs turstien på vei ut til Bygdøy og fjorden».

– Jeg har gledet meg enormt mye til å kunne tilby nye tjenester og fasiliteter til et bredere publikum, sier Theodor von Porat, hotelldirektør på Scandic Sjølyst.

– Vi har holdt på med dette prosjektet i over to år, og det er helt fantastisk å se at hotellet nå fremstår som helt nytt.

Etter utvidelsen kan Scandic Sjølyst skilte med 305 rom, hvor av 88 rom er helt nye. Hotellet er utvidet med 5000 kvadratmeter, som blant annet inkluderer et nytt møte- og konferansesenter.

– Det er mange store bedrifter i området som etterspør rom, så vi visste at det var et behov for økt kapasitet både når det gjelder forretningsreisende og innen ferie og fritid. Det var dessuten mange bedrifter som etterspurte møte- og kurslokaler og nå hadde vi en fin mulighet til å kunne tilby dette, sier von Porat.

Scandic Sjølyst har også fornyet mat- og drikkekonseptet til glede for både hotellets gjester og de som bor i området. I andre etasje er det kommet en ny restaurant, hvor Scandic frokost serveres. Med plass til over 200 gjester serveres det også lunsj og middag til større selskaper.

Hele hotellets første etasje er bygd om til à la carte restaurant, som har fått navnet Skabos Hage. Tidligere holdt nemlig Skabos Jernbanevognfabrikk til på tomten der hotellet nå ligger.

– Dette var tidligere et industriområde og vi ønsket å gi et anerkjennende nikk til lokalhistorien, sier von Porat.

De historiske anene kan ses i restaurantens interiør, med teglsteinsbord og åpen himling med synlige rør. Restauranten bærer også preg av nærheten til naturen med bruk av farger og planter.

– Det er gøy å ha en historie å fortelle og vi ønsket også å ta den med oss inn i maten, som er inspirert av det grønne og kortreiste, forklarer von Porat.

 

På Sjølyst plass utenfor hotellet kommer er det i tillegg gjort rom til en stor uteservering med varmelamper.

– Vi håper å bli et naturlig samlingspukt for de som bor her på Skøyen og at restauranten blir et sted hvor man kommer for å spise eller hygge seg på kvelden, avslutter von Porat.

Om hotellet

* Scandic Sjølyst har totalt 305 rom, hvorav 88 rom er helt nye.
* Hotellet er utvidet med til sammen 5000 kvadratmeter.
* Hotellet har fått et nytt treningsrom, nye fellesområder, ny kurs- og konferanseavdeling og en helt ny a la carte restaurant, Skabos Hage.

Share.

About Author

Comments are closed.