Scandic inngår tech-samarbeid

Som første hotellkjede har Scandic inngått en avtale med Qondor. Med det er det norske tech-selskapet et godt stykke på vei mot målet om en femdobling av omsetningen innen 2019.

0

Qondor tilbyr digitale verktøyer som skal gjøre møte- og konferansevirksomhet mer fleksibel og effektiv. Avtalen med Scandic er verdt flere millioner kroner.

Qondors systemer skal gjøre det mulig for å skreddersy pakker til konferansekunder på en mer effektiv måte, og tilbyr ifølge en pressemelding fra selskapet «kurs- og konferansearrangører helt nye tilbud som på en enda bedre måte enn tidligere ivaretar våre kunders stadig mer komplekse ønsker».

Den nye teknologien tilrettelegger for moduler for påmeldingsskjema, mobile program til gjestene, QR-kode scanning og RFID-armbånd.

– Det at gjestene våre stadig stiller høyere krav når de arrangerer møter og konferanser er en utfordring vi ønsker velkommen, og vi i Scandic synes det er gøy når det kommer tjenester i markedet som kan gjøre en så stor forskjell for driften vår – og som i tillegg er utviklet i Norge, sier kommersiell direktør i Scandic Norge, Christian Gamsgrø.

Avtalen gjør også stor forskjell for gründerselskapet Qondor, som etter planen skal femdoble omsetningen sin innen utgangen av 2019. Samarbeid i hotellbransjen skal stå for minst 30 prosent av veksten. Ambisjonen er å bli størst på sitt område i Europa innen 2022.

Styreleder i Scandic Hotels, Per G. Braathen, eier 35 prosent av Qondor gjennom sitt investeringsselskap Braganza.

Braathen har ifølge ikke vært involvert i forhandlingene eller avtaleinngåelsen mellom Qondor og Scandic.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.