Satser på de unge

Med sitt nye konsept Cook’s Club, som blant annet inkluderer gatemat, DJ-er og lekker design, skal Ving få flere unge til å velge charter.

0

– Unge mennesker er glade i å reise, men vil gjerne bo og oppleve litt andre ting enn for eksempel de som reiser med barn. Dette konseptet er laget på deres premisser, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

I fjor sommer lanserte Ving og reiseoperatørens eier Thomas Cook hotellkonseptet Cook’s Club. Her legges det opp til døgnåpne restauranter, musikk av utvalgte DJ-er, moderne design og en sosial og avslappet atmosfære ønsket de å nå ut til en helt ny reisegruppe.

– Med Cook’s Club gir vi den yngre generasjonen noe helt eget. Dette konseptet er laget på deres premisser, sier Røhr-Staff.

Ifølge informasjonssjefen er det overhodet ikke fest og fyll som lokker unge mennesker på ferie.

– Å tro at alle unge reisende bare er ute etter fest og fyll når de er på ferie blir veldig snevert. Det vi har sett over flere år er at de ønsker seg til steder hvor de kan koble av og nyte ferien i fine og sosiale omgivelser. I tillegg er unge i dag opptatt av trening og god mat og drikke, sier hun.

I tillegg til Cook’s Club-hotellet som åpnet på Kreta i fjor sommer åpner Ving denne sommeren hele seks nye hoteller i serien. De ligger i Tyrkia, Bulgaria, på Rhodos, Mallorca og Kos. Kommende vinter åpnes det ytterligere to Cook’s Club-hoteller, ett i Gambia og ett i Egypt.

– Det er en spennende og sprek satsing fra vår side. Skal vi nå ut til de unge må vi legge til rette for den typen ferier de ønsker seg, og vi må tørre å prøve noe nytt. Det synes jeg vi gjør med dette konseptet, sier Røhr-Staff.

På Rhodos lanseres et boutiquehotell midt i Rhodos by, mens hotellet i Adakoy utenfor Marmaris i Tyrkia ligger rett ved havet med egen strand og marina. Hotellene har en nedre aldersgrense på 16 år.

– Over det kan hvem som helst fint bo på Cook’s Club. Alder er bare et tall, sier hun med et smil.

Hotellåpninger denne våren og sommeren:

Cook’s Club Tigaki, Kos

Cook’s Club Palma Beach, Mallorca

Cook’s Club Alanya, Tyrkia

Cook’s Club Adakoy, Marmaris Tyrkia

Cook’s Club Sunny Beach, Bulgaria

Cook’s Club City Beach, Rhodos

 

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Comments are closed.