Sammen mot trafficking

ECPAT (End Child Prostitution and Trafficking) og BCD Travel har innledet et samarbeid hvor de jobber mot å øke oppmerksomheten rundt barneprostitusjon og trafficking.

0

Hensikten med kampanjen er at også forretningsreisende må være oppmerksom på dette og kan reagere dersom de ser noe uvanlig.

Over 40 millioner mennesker over hele verden er fanget i slaveri, og mer enn en fjerdedel av disse er barn. ECPAT har i samarbeid med BCD Travel lansert en video for å øke bevisstheten til forretningsreisende om dette. Budskapet er: Ikke snu deg vekk!

Mange menneskesmuglere benytter seg av fly, tog og taxi når de skal transportere sine ofre, og overgrep finner ofte sted på hotellrom. BCD Travel ønsker å øke kunnskapen om dette gjennom følgende:

  • Å lære opp sine ansatte i å legge merke til og rapportere tegn på barn som blir utnyttet.
  • Samtidig oppfordrer de sine kunder til å involvere seg i ECPAT og oppfordrer de reisende til å se etter og rapportere om de ser noe mistenkelig.
  • Samarbeide med andre i bransjen for å gi muligheter som bidrar til å sette en stopper for menneskehandel med barn.

Budskapet er klart: Hvis du oppdager tegn på barnemisbruk under en reise, ikke se bort eller ignorer det. Vær klar over hvordan du anmelder det!

Videoen fra BCD Travel kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=Th-QOKzeqII

Share.

About Author

Comments are closed.