Rekordpåske på Beitostølen

En meget fornøyd direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort kan bokføre 75 prosents belegg i det omfattende resort-systemet.

0
– Når jeg sier rekordpåske, er det summen av alle viktige parametere; at vi tross sen påske oppnådde 75 prosents belegg, som vi er meget godt tilfredse med, det fenomenale været, de gode ski- og snøforholdene, og sist men ikke minst, det viktigste av alt; super-fornøyde gjester. Ja, ikke bare fornøyde gjester, men både gjestene og vi ble alle fri for ord og uttrykk, etterhvert som den ene utrolige påskedagen avløste den andre, sier Hovi.
– Gjestene som besøkte oss denne påska var mange faste og gode Beitostølen-ambassadører, som kommer igjen år etter år, og det er stort sett familier og par som er hos oss i påska. Så er jo påskedagene en fest på så mange vis, og i år krydret vi med et variert underholdningstilbud som slo godt an. Vi skrev radiohistorie når Finn Bjelke sendte PopQuiz for første gang utenfor radiostudio, direkte fra terrassen på Radisson Blu, det var stand up med Terje Sporsem og Sturla Berg-Johansen, konsert med Ole Paus, for å nevne noen høydepunkter. 
– Oppsummert kan vi slå fast at bedre markedsføring av fjellet og Beitostølen i disse tider der vær og klimaendringer er bokstavelig talt hete temaer, får vi ikke. Når vi kan levere et fjell- og påskeprodukt som dette, handler det om alt vi ønsker å være; fjellandsbyen som gir sine gjester naturbaserte og trivselmessige opplevelser de virkelig kan skrive hjem om, avslutter Atle Hovi.
Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.