Rekord-sommer for Fjord Line

Aldri før har flere passasjerer reist med Fjord Line i juni og juli. – Alt tyder på at 2019 blir nok et rekordår, sier konsernsjef Rickard Ternblom.

0

Sammenliknet med rekordåret 2018 økte antallet passasjerer på linjene Bergen-Stavanger-Hirtshals, Kristiansand-Hirtshals, Langesund-Hirtshals, Sandefjord-Strømstad og innenrikslinjen fra Bergen til Stavanger.

– Nye tilbud, moderne skip og serviceinnstilte medarbeidere fortsetter å gi solide resultater. Med store investeringer i skip og havneanlegg de kommende årene forventer vi ytterligere passasjervekst fremover, sier konsernsjef Rickard Ternblom i en pressemelding.

Totalt reiste over 15 000 flere gjester med Fjord Line i juni og juli i år sammenliknet med 2018. Det er på ruten mellom Sandefjord og Strømstad veksten er sterkest, med en økning i antall passasjerer på nesten 7 000.

Også på Vestlandet er passasjerveksten sterk. I juli økte antall passasjerer på Bergen-Stavanger-Hirtshals hele seks prosent sammenliknet med rekordåret 2018.

– Jeg har lenge vært sikker på at 2019 kom til å bli et bra år for oss. Etter en slik sommer tyder alt på at 2019 blir nok et rekordår, sier Ternblom.

De gode resultatene kommer i et år der fergeselskapet har satset stort på å styrke om bord-produkter på flere av skipene. I tillegg er byggingen av Fjord Lines nye hurtiggående katamaran på god vei. I 2020 settes den nye katamaranen i trafikk mellom Kristiansand og Hirtshals.

Det nye skipet vil sørge for 32 prosent reduksjon i CO2-utslipp sammenlignet med dagens skip per passasjerkilometer.

Share.

About Author

Comments are closed.