Rekord for TravelMatch

Med mer enn 150 selgere og rundt 170 besøkende fra norske reiseaktører har TravelMatch etablert seg som sentral aktør i det norske reiselivsmarkedet.

0

– Tilbakemeldingene har vært mange og overveiende positive, sier primus motor og arrangør for workshop-arrangementet 24. januar, Arne Sundt-Bjerck, som hadde leid hele storsalen ved Oslo Kongressenter.

Der var det fullt kjør gjennom hele torsdagen. De rundt 150 deltakerne ved bordene var alt fra DMC-er (destination management company) og turistkontorer, til flyselskaper, hoteller og rederier.

– Vi har ventelister og kunne fått plass til mange fler, men dette begrenses av plass og antall kjøpere som skal matches sier Sundt-Bjerck.

Han bekrefter at det foregikk en viss form for utsiling av deltakere, for bedre å tilpasse tilbudet med etterspørselen.

– Den største utfordringen for oss er at deltakerne på kjøpersiden kommer for sent på banen, og dermed ikke får utnyttet denne muligheten fullt ut, sier Sundt-Bjerck.

Ifølge ham har mange norske reiseaktører sett at TravelMatch er blitt en god anledning for en rasjonell prosess der de kan treffe interessante aktører, nåværende og potensielle samarbeidspartnere i løpet av én dag.

Samtidig er det en god del aktører fra norsk side som savnes.

– Her er det store muligheter, på kort tid og i et svært egnet forum, å få gjort unna business man ellers må reise land og strand rundt for å utføre. Akkurat det har ikke helt sunket inn hos mange av dem vi mener bør kjenne sin besøkelsestid her, sier Sundt-Bjerck.

Det var rundt 170 besøkende fra norsk reisebransje og media, og det ble avviklet mer enn 1500 forretningsmøter i løpet av dagen.

Det var ifølge Sundt-Bjerck stor interesse for seminaret med Norwegian om globalisering, samt et om Estlands mer ukjente sider.

– Størrelsen og interessen tilsier at TravelMatch har etablert seg som en viktig arena for de som jobber med utgående trafikk, konkluderer Arne Sundt-Bjerck.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.