Theatercafeen pusser opp regnskapet

Hotel Continental og Theatercafeen ble pusset opp for 107 millioner kroner i fjor. Det satte røde merker i regnskapet, men har også gitt resultater. Hittil i år har omsetningen økt med 25 prosent.

0

28 millioner kroner av investeringen ble kostnadsført i fjor og eierselskapet, Continental Tobakk, måtte bokføre et tap på 14 millioner kroner før skatt, skriver Finansavisen.

– Årets seks første måneder har vært meget gode. Konsernets omsetning har økt med rundt 25 prosent. Theatercafeen har økt med 44 prosent, mens hotellet har økt med 20 prosent. Det er vi veldig fornøyd med, sier eier og konsernsjef Elisabeth Brochmann til Finansavisen.

Også etter sommeren ser utviklingen bra ut, men veksten vil trolig dempes fordi andre halvår i fjor også viste sterke tall.

– Nettopp derfor kan vi si at et realistisk mål for hele året er en omsetning rundt 225 millioner kroner, sier Brocmann.

Resultatmessig bør konsernet også tilbake til samme nivå som i 2009, med andre ord rundt ti prosent av totalomsetningen.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 23.08.2011 klokken 21.10

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.