Scandic og Pandox satser milliarder

Hotellkjeden Scandic og eiendomsselskapet Pandox skal investere 1,6 milliarder svenske kroner i oppgradering og utvikling av 40 hoteller i Norden i løpet av de tre kommende årene.

0

Om lag halvparten av hotellene ligger i byer, mens resten ligger langs store veier, melder Travelnews.se.

– Scandic skal fortsette å drive utviklingen gjennom kreative løsninger. Vi tar utgangspunkt i historien vår, forsterker den uformelle hjemmefølelsen på hotellene, skaper flere sosiale møteplasser og gir de 40 hotellene med 4000 rom ny innredning og design som møter framtidens behov, sier Scandic-sjef Anders Ehrling (bildet).

Byhotellene som oppgraderes er blant annet Malmen i Stockholm, Continental og Strand i Helsingfors og KNA-hotellet i Oslo.

– Dette er den største felles investeringsavtalen som er opprettet mellom en hotelloperatør og en eiendomseier i Norden noen sinne. Satsingen er verdiskapende og strategisk viktig for Scandic og for Pandox, som foretar investeringen gjennom sitt datterselskap Norgani. Vi fortsetter å utvikle vår portefølje og foretar nå en spesifikk satsing på de hotellene som nylig ble ervervet og som har behov for investeringer, sier administrerende direktør Anders Nissen i Pandox.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 19.08.2011 klokken 17.25

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.