Norwegian legger ned på Rygge

Norwegian slutter å fly på Rygge fra og med januar 2012. Innenriksrutene fra Rygge til Bergen og Trondheim flys til og med 2. januar. Utenlandsrutene opphører i månedsskiftet oktober/november.

0

Norwegian har flydd fra flyplassen de siste tre årene, men har ikke lenger basefly på Rygge. Flygningene på flyplassen har stått for under en prosent av Norwegians totale produksjon.

– I Norwegian er vi opptatt av å tilpasse oss våre reisendes behov, både i forhold til hvilke flyplasser vi flyr fra og med tanke på rutenettet for øvrig. For det første velger mange av våre reisende i østlandsområdet å fly fra Gardermoen. Dette førte til at vi flyttet en del av trafikken fra Rygge til Gardermoen i sommerprogrammet. Når vi nå har besluttet å kutte ut Rygge fra og med starten på 2012 skyldes det kundetilpasning og fordi vi trenger flykapasitet til andre destinasjoner i vårt rutenett, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam og legger til:

– Norwegian jobber kontinuerlig med å se etter nye muligheter for direkteruter fra distriktene i Norge. Denne uken lanserer Norwegian to nye utenlandsruter kommende vinter, fra Bodø til Gran Canaria og fra Ålesund til Alicante.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 24.08.2011 klokken 10.10

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.