Thon-kjeden får hotell i Levanger

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Backlund Hotell. Det er et fullservicehotell beliggende i sentrum av Levanger, plassert rett ved E6.  

0

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels-profilen, som en del av konseptet City. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Backlund fra 1. mai i år.  Anne-Lise Haugen skal fortsette i rollen som direktør og hotellet vil fortsatt drives av selskapet NHG Management.

– Vi ser fram til at hotellet kommer inn i vår portefølje. Levanger har en fin beliggenhet for oss, i området mellom Trondheim og Brønnøysund. Hotellet har en god atmosfære og en solid posisjon i det lokale markedet, og vi er sikre på at våre kunder i regionen vil sette pris at vi nå er etablert i Levanger, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon-kjeden. 

Et relativt lite hotell
Hotel Backlund har av 65 rom, møtelokaler for inntil 100 personer og sin restaurant Backlund med plass til 120 gjester. Det er gratis trådløst nettverk på hele hotellet og gode parkeringsmuligheter.

– For oss er det svært spennende å komme inn under et etablert merkenavn som Thon Hotels.  Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt, sier Haugen.

Thon Hotels er en del av Olav Thon-gruppen og har 60 hoteller i Norge, ett i Sverige,
fire i Brussel og ett i Rotterdam. Thon er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i fire konsepter: Budget, City, Conference og Resort.

NHG Management sin kjernevirksomhet er hotelldrift og utvikling, samt prosjektering av nye hotellprodukter. Selskapet er en betydelig aktør med 18 hoteller i det nordiske hotelldriftssegmentet.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 11.04.2010 klokken 22.10

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.