Tar over reiselivet i nord

Arne Trengereid blir ny leder for aksjeselskapet Nordnorsk Reiseliv fra og med 15. april og fram til en ny direktør er ansatt. Han tar over for Silje Brandvoll, som blir ny informasjonssjef i Widerøe.

0

Trengereid kommer fra jobben som reiselivssjef i Nordnorsk Reiseliv avdeling Tromsø. Han har lang erfaring fra lederstillinger i Troms Reiseliv, Hurtigruten og Radisson SAS.

– Nå har vi bygget et solid fundament for videre satsning, og vi begynner å se resultatene allerede. Min viktigste oppgave framover blir å holde fortsatt fokus og forsterke effekten av de tiltakene vi allerede har satt i gang, sier Trengereid i en pressemelding.

Her viser man til at Nordnorsk Reiseliv har gode tall å skryte av for 2010, ettersom Nord-Norge hadde 105 000 nye ferie- og fritidsgjestedøgn. Innovasjon Norge rapporterer om en økende interesse for Nord-Norge i de internasjonale markedene.

Trengereid overtar også Brandvolls rolle i næringsministerens Strategiske råd for reiseliv. Også dette inntil en ny direktør er på plass.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 13.04.2010 klokken 15.20

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.