Star Tour satser eksotisk

Star Tour satser på eksotiske reisemål neste vinter og lanserer Cuba, Tobago og Barbados. Andre nyheter er Sri Lanka, Kenya og Zanzibar. Totalt øker charterselskapet kapasiteten med ti prosent.

0

Fortsatt er tradisjonelle reisemål de som selger mest hos Star Tour, i likhet med de andre store charterselskapene. Fem på topp hos Star Tour er Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Thailand og Egypt. Men den største veksten, målt i prosent, er det de eksotiske reisemålene som står for. Blant annet øker antall reiser til Karibia med 150 prosent.

– Vi har det mest eksotiske programmet noen sinne neste vinter, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour.

Mexico er vinneren
Den største nyheten for Star Tour er Cuba. Ellers øker antallet reiser til Mexico med 90 prosent og Star Tour utvider med fire nye reisemål, blant annet Tulum og Isla Mujeres. Som eneste norske arrangør kan charterselskapet også skryte av å ha Barbados på programmet.

Overskriften på neste års vinterprogram er ”Barfotluksus og opplevelser”. Derfor er mange av reisene til varme land med flotte strender lagt til steder som tilbyr rike opplevelser. Og mulighetene til kombinasjonsturer er mange, ofte med Tema-reiser. Nordmenns krav til komfort øker stadig, og halvparten av Star Tours hoteller neste vinter har 4 eller fem stjerner. 75 prosent av flyavgangene er om morgenen, til glede for spesielt barnefamilier.

Ikke bare vestover
– Vi opplever økt etterspørsel etter safari i Sør- og Øst-Afrika. I tillegg til våre Tema-reiser utvider vi med kombinasjonen safari og badeferie i Kenya og Tanzania, forteller kommunikasjonsdirektør Lena Petersson.

Videre er Sri Lanka tilbake i programmet. I Thailand åpner Star Tour et nytt Blue Village Exotic-anlegg i Si Kao, sør for øya Koh Lanta. Det ligger halvannen time fra flyplassen i Krabi, som er det stedet i Thailand hvor Star Tour vokser sterkest.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 12.04.2010 klokken 22.35

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.