Scandic satser på vann-tema

I august neste år skal Scandic åpne sitt største hotell med 298 rom på Fornebu. Hotellkjeden satser på nærheten til fjorden for å lokke gjestene. Interiøret har undervannstema.

0

I heisen vil for eksempel belysningen bli lysere og lysere for hver etasje, for gjenskape følelsen av å nå havoverflaten, skriver Budstikka.no.

– Vi jobber bevisst med tema og opplevelser når vi utformer våre hotell. På Scandic Fornebu er temaet «Livet under vann». Med hotellets beliggenhet ved Oslofjorden var det et naturlig valg. Gjennom bruk av lys, vann, farger og organiske former ønsker vi å skape en følelse og opplevelse av å være under vann, sier prosjektleder Trude Strøm Solberg i Scandic til nettstedet.

De første skissene av hotellets interiør kan du se på Budstikka.no.

Scandic har gått sammen med svenske Doos arkitekter om den innvendige utformingen.

– Det første som møter deg når du kommer inn i lobbyen er en stor, sjenerøs terrasse ut mot fjorden. Vi har ønsket å viske ut grensen mellom inne og ute ved å la de ulike delene av bygget gli inn i hverandre. Inngangspartiet preges av store vinduer som skal binde hotellet og fjorden sammen, forteller Strøm Solberg.

Les også: Scandic med vekstambisjoner.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 11.04.2010 klokken 14.00

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.