SAS velger flytype

I dag er det generalforsamling i SAS, og på et møte i forkant ventes selskapets styre å avgjøre hvilken flåte det skal ha i København framover. Hold deg orientert om kommende begivenheter på vår kalender.

0

Det er allerede kjent at SAS-basene i Oslo og Stockholm vil bli rendyrket med nye Boeing 737-fly. Også på Kastrup vurderer SAS å skifte ut Airbus-flåten på syv fly i A320-familien med Boeing 737. Men styret kan også velge Airbus, i kombinasjon med allerede innkjøpte kortdistansefly fra kanadiske Bombardier. Valget blir trolig tatt på dagens styremøte.

Les også: Ny flåte om to uker.

Ukens begivenheter
I dag kommer også Lufthansas trafikktall for mars. De andre store selskapene som har lagt fram tall, har generelt kunne glede seg over vekst i antall passasjerer, men ikke like mye som økningen i kapasitet. Dermed har snittbelegget sunket.

På vår nettside kan du til enhver tid få oversikt over viktige hendelser i reisebransjen. Klikk på knappen ”Hva skjer” i det svarte feltet på øvre del av nettsiden. Eller du kan her gå direkte til kalenderen.

I morgen starter ellers konferansen Møteplass Reiseliv Hordaland på Hotel Brakanes i Ulvik. Onsdag offentliggjør hotellkonsernet Rezidor regnskapet for første kvartal og torsdag er det generalforsamling i Hurtigruten. Samme dag starter et turbilseminar i Oslo i regi av NHO Transport.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 11.04.2010 klokken 09.30

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.