Reiselivsmessen dropper fagdagene

Reiselivsmessen på Lillestrøm arrangeres ikke på den vanlige tiden neste år, men derimot andre helgen i mars. Og det vil bli en ren forbrukermesse.

0

Tidligere har Travelnews.no omtalt den nye messen som skal arrangeres 13.–15. januar neste år på Fornebu.

Les også: Ny reisemesse vekker interesse.

De nye messen ville blitt en direkte konkurrent til Norges varemesse på Lillestrøm. Men nå justerer altså sistnevnte konseptet.

Kun forbrukermesse
– Reiseliv 2012 vil på mange måter markere en ny start for messen, og flyttingen av tidspunkt fra januar til mars er bare en av endringene som kommer. Et annet viktig punkt er at Reiseliv blir en ren forbrukermesse. Bransjedagene som tidligere har vært en viktig del av messen, vil ikke lenger ligge som en integrert del av Reiseliv, heter det i en melding fra Norges varemesse.

– Reiseliv 2012 har som mål å fremstå som noe nytt og spennende for både besøkende og utstillere. Vi vil fokusere på underholdning og aktiviteter i mye større grad enn det vi har gjort tidligere, når vi nå kun fokuserer på forbrukermarkedet. Vi er godt i gang med å utvikle en publikumsplattform som vil stimulere kjøpelyst hos de besøkende; Egne temabaserte konsepter med fokus på barn og deres ferieønsker, sterkere vekt på mat og drikke, dedikerte områder for aktiviteter og underholdning og en omfattende satsning på Norge som destinasjon. Dette er noen av satsningsområdene for neste års messe. I tillegg er selvfølgelig sol og varme noe som vil prege messen, heter det videre

– Vi vet at i begynnelsen av mars er ferien nær. Vårt mål er å trigge kjøpelysten og gi publikum en smakebit på sin etterlengtede ferie, sier Torill Engelberg, prosjektleder for Reiseliv.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 11.04.2010 klokken 14.30

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.