Mountainfjord-kjeden vokser raskt

Den nye hotellkjeden Mountainfjord satser på rask ekspansjon på Vestlandet. Nå overtar kjeden driften av tre overnattingssteder, i tillegg til de tre den hadde fra før. Og ambisjonene er store.

0

I begynnelsen av mars ble det kjent at Mountainfjord skal drive Hotel Mundal i Fjærland, Tørvis i Marifjøra og Eidsbugarden. Nå overtar de kjeden også driften av Findebotten Gjestehus i Finnabotn, Nigardsbreen Gjesteheim i Jostedalen og Gordon Gjestetun på Reed i Nordfjord, skriver Sogn Avis.

Les også: Ny hotellkjede i Sogn.

Dermed vokser den nye hotellkjeden raskere enn noen andre aktører i ”fjord til fjell”-markedet, og etter det Sogn Avis kjenner til, vil den i løpet av året overta driften av en rekke andre tradisjonsrike overnattings- og opplevelsesaktører på Vestlandet. Mountainfjord vil også om ”kort tid” gjøre investeringer i det sentrale østlandsområdet, men hovedaktiviteten skal være knyttet til Sogn og Fjordane.

Base i Sogn
– I løpet av kort tid skal vi bygge opp en helt ny aktør innen overnatting og opplevelsesturisme, og vi vil garantert ha basen vår i Sogn. Hvor hovedkontoret skal legges, har vi ikke avklart helt ennå, sier daglig leder Gunnar Nerdrum Aagaard i Mountainfjord til Sogn Avis.

Han har naturlig nok stor tro på de tre stedene kjeden nå overtar.

– Både i Finnabotn, Jostedalen og på Breim er potensialet for turisme stort, og vi ønsker å være en sentral aktør i dette markedet. Vi skal tilby kvalitetsopplevelser, sier Aagaard og viser blant annet til at kjeden er i ferd med å bygge opp en stor satsing på jaktturisme.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 12.04.2010 klokken 21.10

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.