På plass i Tromsø

Amalie Hotel i Sjøgata midt i Tromsø sentrum er nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts.

0

Hotellet blir et Sure Hotel by Best Western – et varemerke for mellomklassehotellene med bra standard og service, til det hotellkjeden melder i en pressemelding «riktig pris».

Amalie Hotel har 48 rom og en nyrenovert frokostrestaurant. Det eies og drives av Idar K. Gabrielsen.

– Vi har jobbet lenge med å få et medlemshotell på plass på denne viktige destinasjonen. Tromsø tiltrekker seg turister, så vel som forretningsreisende, og byen har også et yrende kulturliv, i tillegg til Norges arktiske universitet, som er verdens nordligste, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Det er stor etterspørsel etter hotell i Tromsø, og Amalie Hotel med sin sentrale beliggenhet og personlige service passer ypperlig både for våre forretningsreisende og ferierende.

– Det er viktig for oss å beholde hotellet som en del av Enter Tromsø, med våre andre overnattingsbedrifter, og samtidig bli del av en internasjonal virksomhet. Det har vi mulighet til i Best Western Hotels & Resorts. Samtidig får vi et nettverk med profesjonelle ansatte i Best Western, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene, spesielt innen forretningsreise-segmentet, vil bidra til at hotellet får tilgang på en helt ny kundegruppe, sier Idar K. Gabrielsen, eier og daglig leder av Enter Tromsø, som eier og drifter fem overnattingsbedrifter og leiligheter i Ishavsbyen.

Share.

About Author

Comments are closed.