Overtar Flybmis nordiske ruter

Flybmis skotske søsterselskapet Loganair overtar førstnevntes ruter til Oslo, Esbjerg og Stavanger.

0

Med dette sikrer Loganair fem av konkursrammede Flybmis ruter mellom Aberdeen, Oslo, Esbjerg og Bristol, samt mellom Newcastle og Stavanger og Brussel. Flybmi opererte på til sammen 25 europeiske ruter.

Norges-flyvningene tar ikke til før i neste måned. Aberdeen-flyvningene fra Gardermoen starter opp 4. mars, flyvningene mellom Stavanger og Newcastle 25. mars. Alle er nå tilgjengelige for booking.

– Det er alltid veldig trist å se et flyselskap gå ut av virksomheten, og våre tanker er med alle de berørte – spesielt ansatte, sier Jonathan Hinkles, administrerende direktør i Loganair, i en pressemelding.

– Vi vurderer nå Flybmis omfattende nettverk og ruter som samsvarer med Loganairs nettverk og overordnede strategiske planer, fortsetter Hinkles.

Loganair ser også ifølge ham på jobb-mulighetene for piloter, kabinpersonale og teknisk støttepersonell og i hvilken grad da kan styrke Loganair-teamet.

Loganair vil fly daglig mellom Aberdeen og Esbjerg, samt seks avganger i uken til Oslo.

Aberdeen-Bristol-ruten har også seks flyvninger i uken, unntatt lørdager, med to sørgående flyvninger på søndager.

I mellomtiden har både Ryanair og easyJet annonsert at de vil bidra til å hjelpe strandede Flybmi-passasjerer eller passasjerer der flyreisene er kansellert.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.