Overtar driften av Avis bilutleie Innlandet

Daglig leder i Avis bilutleie på Hønefoss, Asle Fjelldal, har fått ansvaret for å drive Avis bilutleie Innlandet, med virkning fra 1. november 2019.

0

Fjelldal får med den nye rollen ansvaret for driften av Avis bilutleie på Kongsvinger, i tillegg til driften av nye stasjoner han har åpnet for Avis på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Elverum.

Asle Fjelldal er daglig leder i Fjelldal bilutleie AS, en lisenstaker av Avis Budget Group, som driver Avis bilutleie på Hønefoss. Som et resultat av det nye partnerskapet har Fjelldal bilutleie AS gjort store investeringer i Avis Norge utleiestasjoner på Innlandet. En drøy uke inn i den nye rollen har Fjelldal allerede gjort endringer på de nye stasjonene, utvidet bilflåten og ansatt flere Avis medarbeidere.

Solid vekst
Asle Fjelldal har vært daglig leder i Fjelldal bilutleie AS siden 2008, som ble startet av hans far Tor Fjelldal i 1994. Fjelldal bilutleie AS har drevet Avis bilutleie på Hønefoss som lisenstaker siden oppstart i 1994. Selskapet begynte med utleie av tre biler som nå har utviklet seg til en stor bilflåte på 650 person- og varebiler.

– Jeg er stolt og takknemlig for at Avis har vist meg denne tillitten og ser frem til å ta på meg ansvaret for Avis bilutelie på Innlandet. Jeg gleder meg til å komme i gang med bilutleie i stor skala, samt å fortsette å jobbe for god vekst og fornøyde kunder, sier Asle Fjelldal, daglig leder i Fjelldal bilutleie AS.

– Vi har hatt en solid vekst som jeg tror vi i stor grad kan takke vår høye servicegrad for. Vi har dyktige, lokale ansatte som kjenner området godt og som alltid står på for å levere leiebiler til kundene – uansett når på døgnet det måtte være. Dette ser vi at kundene våre setter stor pris på og er noe at det viktigste vi ønsker å videreføre i driften av Avis Innlandet, fortsetter Fjelldal.

– Vi er veldig glade for at Asle har takket ja til å drive Avis Norge sine tjenester på Innlandet som følge av de gode resultatene han har vist på stasjonen på Hønefoss. Fjelldal bilutleie AS sin service er et uvurderlig bidrag til vår bransje, sier Donald Hayes, daglig leder i Avis Budget Group Norge.

Fjelldal bilutleie AS driver Avis bilutleie på Hønefoss, Kongsberg, Hadeland, Hallingdal, Modum, Hokksund og Notodden. Med det nye ansvaret skal selskapet også drifte Avis bilutleie på Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Elverum og Kongsvinger.

Share.

About Author

Comments are closed.