Økende interesse for treningsreiser

– Den siste tiden har vi sett en stor økning i interessen for helse- og treningsreiser, sier Malin Eriksson, markedsansvarlig hos Tyrkiareiser.

0

I Tyrkiareisers program for 2019 finner man en rekke gruppereiser med fokus på trening, kosthold og velvære. Trenere og kostholdseksperter med bred erfaring leder de ukelange turene på Antalyakysten.

– Fra tidligere år har vi hatt et mindre antall temareiser som retter seg inn mot helse og kosthold, men nå har interessen plutselig økt veldig. Det har kanskje å gjøre med at nordmenn blir mer bevisst på å holde seg i form. Jeg tror mange innser at man ikke nødvendigvis må ligge helt stille i ferieukene, sier Eriksson.

I 2019 kan man bli med TV2-profil og treningsekspert Kari Jaquesson på Trimtur til havnebyen Kemer. Kari underviser i både aerobic, styrke, Yoga og Zumba, og i tillegg er det inkludert både vandringer, båttur og ulike foredrag.

I samme by tilbyr Tyrkiareiser også Helsereiser i samarbeid med KOM I FORM, og trener Malin Basnes-Svendsen. Disse reisene bygger på lystbetont, variert trening og sunt kosthold basert på helsedirektoratets anbefalinger. På Tyrkiareisers nettsider beskriver treneren selv at hun vil gi deltakerne på reisen inspirasjon til å sette trening og aktivitet på dagsorden, og gi dem økt forståelse for viktigheten ved å holde seg i form

– Aktivitetene på våre helse- og treningsreiser er varierte og skal passe for alle, sier Malin Eriksson. Videre forklarer hun at det ofte er mer enn kun trening i programmet på reisene:

– De fleste turene inkluderer foredrag knyttet til reisens tema, det kan være kosthold eller teknikk, eller inspirasjon. Tanken er at alle skal kunne delta; uansett alder, kunnskaps- og ferdighetsnivå.

Økende interesse blant idrettslag og fotballklubber
I tillegg til treningreisene som er åpne for alle, jobber Tyrkiareiser også med stadig flere eksterne grupper.

– Vi har mer og mer kontakt med idrettslag, fotballklubber, treningssentre og andre grupper som arrangerer egne reiser for egne medlemmer, forklarer Levent Pandir, salgssjef ved Tyrkiareiser.

– Treningsreisene vi hjelper med å arrangere er veldig varierte når det kommer til program og treningsformer. Alt fra fotball og Crossfit til lange vandringsturer. Mange grupper har behov for å vite at alt er under kontroll og organisert på forhånd, og der kan vi være til stor hjelp, forklarer Pandir.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.