Nytt tilbud for reisende til Lofoten

Classic Norway Hotels og Arctic Travel Company har blitt enige om en samarbeidsavtale som betyr at du kan bestille overnatting og aktiviteter på tre plasser i Lofoten allerede sommeren 2020.

0

På www.arctictravelcompany.com kan du nå bestille overnatting på hoteller i Reine, Henningsvær og Kabelvåg – kombinert med aktiviteter som kajakk, havørn safari, snorkling og fisketurer med familien. 

Lofoten står høyt på ønskelisten når nordmenn skal feriere i Norge. Nå har Arctic Travel Company tilrettelagt pakker med tilbud om overnatting på et sjarmerende Classic Norway Hotel i kombinasjon med aktiviteter og naturopplevelser på fjellet og på sjøen.

– Samarbeidet gir markedet muligheter vi mest er vant til å finne når vi reiser ut av landet, sier Arctic Travel Companys CEO, Cyril Bricaud.

– Å kunne booke reiselivspakker på Lofotens mest unike plasser gir ferien bedre innhold.

– Vi ser frem til å samarbeide med en solid og innovativ aktør som Arctic Travel Company. Det har lenge versert planer om gode digitale muligheter for å bestille reiselivspakker, men kvaliteten i disse har vært varierende. Her ser vi en god match og er overbevisst på at dette vil bidra til å sikre gode opplevelser for våre gjester. Videre matcher dette godt med våre ideer om å få en sterk norsk aktør til å fronte online salg, som i dag er altfor kostbart for reiselivsbransjen, sier Classic Norway Hotels CEO, Stephen Meinich-Bache. 

Bak: Stephen Meinich-Bache, CEO Classic Norway Hotels og Terje Hatlen-Stokke, CEO Norway Travel Company
Foran: Michael Heldre, COO Classic Norway Hotels og Cyril Bricaud, CEO Arctic Travel Company.

Lofoten er kjent for nordmenn flest, med sine karakteristiske røde rorbuer, fiskevær og en ekstrem natur. Det store og mangfoldige aktivitetstilbudet passer alle aldre og alle nivåer av ønsker om utfordringer.

– Om sommeren er dagene uendelige under midnattssolen, fortsetter Cyril Bricaud.

– Her kan hele familien dra på fisketur eller utforske øyene fra en kajakk. Og hva er vel mer eksotisk enn å ri med hest på kritthvite strender? Med oss får den reisende en unik opplevelse på dagtid og en deilig kveld med et godt måltid på et Classic Norway Hotel.

Arctic Travel Company har tilrettelagt for et opplevelsestilbud med flere forskjellige aktiviteter på øyene sør for Svolvær, kombinert med et tilbud for å seile til og fra disse aktivitetene og ta en overnatting. Seilasen starter i Svolvær hvor det er mulig å gå av i for eksempel Henningsvær, Ballstad, Reine og Å.

– Et av våre reisetips er en seilas med hop on/hop off fra Svolvær helt ut til Å. Lofoten skal oppleves fra sjøsiden og denne muligheten er helt bilfri. Hva med å bruke dagen i Henningsvær og ta en overnatting før du reiser videre. Hop on. Hop off, avslutter Cyril Bricaud.

Share.

About Author

Comments are closed.