Nytt Radisson Red-hotell åpner i Århus

Hotellet planlegger nå åpningen fredag 31 juli.

0

Radisson Hotel Group åpnet det første Radisson RED Hotel i Brussel i 2016, og fredag 31. juli åpner det første Radisson RED-hotellet i Norden dørene i Århus.

– Århus var den europeiske kulturhovedstaden i 2017. Det er en spennende by med et utpreget kreativt liv i form av kunst, gallerier og festivaler, så det passer godt med et livlig merke som RED. Samtidig er det en by som vokser og stadig får flere besøkende, både fra Danmark og utlandet, sier Helene Hallre, Cluster General Manager for Radisson Blu Scandinavia Hotel, Århus og Radisson RED Hotel, Århus.

Med sin sentrale beliggenhet på hjørnet av Vester Allé og Frederiksgade, er RED essensen av Aarhus. Byens puls er nær og på få minutter kan gjestene gå eller sykle til Aarhus beste opplevelser, somAroS, Musikhuset, Ridehuset, lokal shopping og utallige matopplevelser.

Radisson RED Hotel, Århus, er tenkt som en hub for alle som vil dykke ned i byens gastronomi, kunst og kultur, og som samtidig ønsker en annerledes hotellopplevelse. 

– Vi kaller det tidløse Millenials, fordi det ikke handler om alder, men om tankesett og interesser. Hotellet er en uformell hangout der kreative personer fra nærområdet og omverdenen kan møtes, forteller Helene Hallre.

Share.

About Author

Comments are closed.