Nytt Park Inn på Gardermoen

Radisson Hotel Groups har åpnet sitt tredje hotell på Gardermoen. Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West er hotellets fulle navn.

0

Park Inn-konseptet er å etablere seg på store flyplasser, ved sentrale knutepunkt og i storbyene. Det gjelder ikke minst Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, som ligger kun tre kilometer fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

– Med åpningen av Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har vi nå tre hoteller på Norges største flyplass. Vårt mål er å gi gjestene minneverdige opphold, uansett om de besøker oss for et kort møte eller et lengre opphold, sier Tom Flanagan Karttunen, områdesjef for Radisson Hotel Group i Norden.

Med sine skandinaviske røtter er Radisson Hotel Group sterkt representert i Norge. Hotellkjeden er den største internasjonale i Norge og har ni hoteller i Oslo og totalt 23 Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele landet.

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har 233 gjesterom. I tillegg har hotellet egen restaurant og bar, og et fitnessrom for gjester som ønsker å trene under oppholdet. For forretningsreisende er det 12 moderne møte- og konferanselokaler å velge mellom.

Det innebærer at alt ligger til rette for at reisende kan ha dagsmøter eller lengre konferanser på hotellet. Hotellet ligger nemlig også bare 20 minutter med tog fra Oslo sentrum.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.