Nye ruter til Sapporo og Punta Cana

Finnair åpner to nye ruter neste vinter – til Sapporo i Japan og Punta Cana i Den dominikanske republikk.

0

Ruten til Sapporo vil være i drift med to ukentlige avganger fra 15. desember, frem til 27. mars.

Sapporo er mest kjent som vinter- og skidestinasjon. Dette blir Finnairs femte japanske destinasjon, i tillegg til Tokyo, Osaka, Nagoya og Fukuoka.

– Vi ser at Japan blir en stadig mer populær destinasjon blant nordmenn. Med under én time kortere reisetid enn det nest raskeste flyselskapet fra Norge, er Finnair utvilsomt det mest effektive alternativet, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia, i en pressemelding.

– Dette er et nøkkelmarked for oss, og med fem japanske byer i nettverket vårt, er Finnair nå det største flyselskapet som flyr til Japan. Med den nye ruten blir vi også det eneste europeiske flyselskapet med faste avganger til Sapporo.

Den økende trafikken mellom Norge og Asia går begge veier, og ifølge lederen i Virke Reiseliv, Astrid Bergmål, er trafikken fra Asia veldig viktig for norsk reiseliv.

– Vi ser at Asia har en stadig større del av totale utenlandske gjestedøgn til Norge. Japanerne er en kjøpesterk gruppe og Japan er et viktig marked for norsk reiseliv, forteller Bergmål i pressemeldingen.

Finnair lanserer også en ny rute med ukentlige avganger til Punta Cana. Selskapet flyr allerede til Puerto Plata, og får dermed to destinasjoner i den Dominikanske Republikk. Ruten driftes med Airbus A350, og vil ha én ukentlig avgang i perioden 13. desember til 27. mars..

I tillegg øker Finnair også frekvensen til Hong Kong. Sommerens doble, daglige avganger fortsetter gjennom vinteren 2019/2020.

Totalt flyr Finnair nå til syv byer i Stor-Kina, inkludert Beijing, Shanghai, Xi’an, Chongqing, Nanjing, Guangzhou og Hong Kong. 

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.