Nye koster skal selge Telemarkskanalen

Det nye salgsselskapet Telemarkskanalen booking AS skal sørge for at enda flere oppdager en av Norges flotteste turistattraksjoner.

0

Båtselskapene på Telemarkskanalen tror nemlig på økt vekst av besøkende til Telemarkskanalen. Av den grunn satser man på aktivt salg gjennom det nye salgs- og bookingselskapet.

«Menneskers behov for å komme vekk fra hverdagens stress og mas, og oppleve vakker natur og autentiske produkter passer godt med hva Telemarkskanalen tilbyr» skriver de

to samarbeidende rederiene Skien Dalen Skipsselskap AS og Telemarkskanalen Skipsselskap AS i en pressemelding. De drifter de to veteranskipene MS Victoria og MS Henrik Ibsen, og som et ledd i arbeidet med å nå enda lengre ut har de i fellesskap stiftet det nye salgsselskapet.

Telemarkskanalen booking AS skal jobbe for å tiltrekke både individuelle reisende og grupper fra inn- og utland til Telemarkskanalen.

Hovedhensikten til det nye selskapet blir å selge båtreiser på Telemarkskanalen og attraktive natur- og kulturbaserte reiselivsopplevelser som støtter opp om dette. Selskapet har til nå 13 eksterne partnere på og langs Telemarkskanalen som tilbyr ulike typer reiselivsprodukter.

Det nye selskapet skal ha kontor i Telemarkskanalen sine lokaler i Ulefoss sentrum og Kjersti Haland er ansatt som daglig leder.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.