Nye investeringer i sommer-Trysil

Det er akkurat ett år siden klatreparken Høyt & Lavt åpnet i Trysil. Allerede nå investerer Trysilguidene nok en million i parken for å kunne svare på den høye etterspørselen etter luftige opplevelser.

0

Trysil er i vinden som aldri før. Satsingen på stisykling har ført til en enorm vekst i antall sommergjester til Trysil, og det har gitt ringvirkninger til hele stedet. Særlig aktivitetsbedrifter merker at det er enda flere aktive familier i Trysil.

– Vi åpnet klatreparken Høyt & Lavt Trysil i juni i fjor. Vi visste at det var en populær aktivitet for familier, men at det skulle ta så av var veldig overraskende. Vi hadde en målsetning på 8000 besøkende det første året. Og så landet vi på 12 000., forteller daglig leder i Trysilguidene, Eva Ruder Thorén.

Skaper flere arbeidsplasser
Kapasitet til parken skal også øke ved å investere i 50 nye klatreseler, i tillegg til to nye opplæringsløyper. De tre største ukene i juli måned kommer klatreparken til forlenge åpningstidene med og også være åpent på kvelden.

– Økt kapasitet og stor etterspørsel betyr også at vi trenger flere personer på jobb i klatreparken. Derfor øker vi bemanning med fem nye klatreguider i parken i sommer, forteller Ruder Thorèn.

– Klatreparken har gitt oss flere ben å stå på gjennom sommeren, noe som også har gitt oss muligheten for flere helårsansatte.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.