Ny sjef og nye reisemål

STS Alpereiser drar i gang skisesongen med ny toppsjef og nye reisemål. – Utrolig spennende å få lede et så velrenommert foretak, sier Niclas Helgesson, som blant annet lanserer Sestriere for kommende vinter.

0

Helgesson (45) er tidligere salgssjef i Alpereiser, og var en periode ute av selskapet, inntil han kom inn i folden igjen i 2017. Da den forrige sjefen takket for seg var Helgesson en naturlig etterfølger. Få kjenner selskapet – og markedet det betjener – så godt som han.

– Sammen med våre dyktige medarbeidere skal vårt vellykkede konsept i alle ledd hele tiden videreutvikles for å gi gjestene optimale opplevelser, er Helgessons programerklæring.

For ham ligger nettopp de ansattes trivsel øverst på agendaen.

STS Alpereisers nye toppsjef – Niclas Helgesson.

– Min ledefilosofi ligger nettopp her – å gjøre personalet delaktig, sørge for at de har det moro på jobben, samtidig som våre mål og strategien er tydelig. Da presterer man, sier Helgesson.

Alpereiser kommer til ikke å fravike sin filosofi nevneverdig etter lederskiftet. Det skal satses på egne hoteller, med høy grad av bekvemmelighet og kvalitet. Selskapet – som er Skandinavias største arrangør av reiser til Alpene med nesten 50 000 reiser årlig – omsetter for rundt 415 millioner norske kroner, og har 19 reisemål i Østerrike, Italia og Frankrike i programmet.

Nytt av året er OL-byen Sestriere i Italia, som faktisk ble bygget opp som et vintersportssted av de tidligere Fiat-eierne, Agnelli-familien, og som kan tilby 400 km med nedfarter.

I tillegg har Alpereiser kjøpt hotellet Marmore i Cervinia, og totalrenovert det.

– Nytt av året er også et sterkere fokus på familier med barn, ved at barn i utvalgte uker kan reise for bare én krone, sier Helgesson.

Det satses også på spesielle langrennsuker i Bad Gastein, der Alpereiser eier og driver seks hoteller.

– Vi håndplukker våre destinasjoner og hoteller ut fra produktkvalitet, tilgjengelighet og våre gjesters opplevelser og tilbakemeldinger, sier Helgesson, som gleder seg storveis til kommende vintersesong.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.