Ny rute til Canada

Fra mars neste år starter Norwegian flyvninger mellom Dublin og Toronto. Det er dermed den første ruten for flyselskapet til Canada.

0

Flyvningene mellom Irland og Canada 31. mars 2019. Dermed blir det nå mulig å reise med Norwegian til Canada fra Norge, via Irland. Flere av avgangene korresponderer ifølge en pressemelsing fra lavprisselskapet godt med Norwegians flygninger fra Oslo.

– Et år har gått siden vi lanserte vår første transatlantiske rute med Boeing 737 MAX og vi ser at etterspørselen er stor. Dette er vår aller første rute mellom Europa og Canada og vi ser frem til å tilby både nye og eksisterende passasjerer på begge sider av Atlanteren høy kvalitet til lave priser om bord våre splitter nye, mer miljøvennlige fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian i pressemeldingen.

Hamilton ligger i den kanadiske provinsen Ontario. Toronto er mindre enn 50 minutter unna i bil, Buffalo New York, Lake Erie og Niagara Falls kun en times kjøretur unna.

Om den nye ruten

Norwegian vil fly daglig mellom Dublin Airport og John C. Munro Hamilton International Airport med oppstart 31. mars 2019. Avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo, slik at reisende fra Norge også kan benytte seg av det nye rutetilbudet. Det er selskapets Boeing 737 MAX som er planlagt å betjene ruten.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.