Ny prosjektmedarbeider til United Spirit

Pepita Pedersen er ansatt i det nordiske representasjonskontoret United Spirit Nordic som prosjektmedarbeider til events, leisure og MICE.

0

United Spirit Nordic ønsker Pepita Pedersen velkommen som project manager for å ivareta events, leisure og MICE. Hun blir hovedansvarlig for South African Tourism noe som passer Pepita perfekt, da hun selv er født og oppvokst i Sør-Afrika. I 2012 flyttet hun til Danmark hvor hun har bodd helt siden den gang.

Pepita er garvet i alle aspekter av reisebransjen med ekspertise fra både Sør-Afrika og Danmark. I sin karriere har hun utviklet reiseprodukter til det internasjonale markedet, og hun er en hai til å bygge relasjoner med nye og eksisterende kunder gjennom messer, workshops og møter.

Hun snakker engelsk til perfeksjon og til og med litt afrikaans, og hennes danske språkkunnskaper har blitt finpusset i løpet av de siste 7 år.

Nye kunder – flere hender
På våren landet United Spirit Nordic to nye kunder: Amazing Morocco og Arabian Adventures.

Amazing Morocco er Marokkos absolutte high-end DMC, og med dette samarbeidet ser United Spirit Nordic et stort potensial for aktive reiser, golfturer og prosjekter med prominente, lokale samarbeidspartnere.

Arabian Adventures ble tilsluttet United Spirit Nordics kundeportefølje som en utvidelse av kontrakten med deres eksisterende kunde, Destination Asia, under DNATA Travel. Som ledende DMC i de Forente Arabiske Emirater er Arabian Adventures et sikkert, trygt og lett valg for Nordens reisende som vil oppleve Midtøsten.

Nye kunder betyr mer business, og blant annet derfor utvider kontoret nå medarbeiderstaben med denne internasjonale reiseprofilen.

Pepita startet hos United Spirit Nordic den 1. august 2019. Før det kom Jonas Sehested til firmaet som Director of Sales & Marketing i februar 2019.

Share.

About Author

Comments are closed.