Ny pris til Fotspor Event

Nylig fikk Fotspor Event prisen som “Destination Management Company (DMC) of the year” av Luxury Travel Guide Award. Det norske byrået går nå videre til europafinalen i London.

0

Luxury Travel Guide Awards (LTGA) ga Fotspor Event prisen til beste DMC i Norge, for selskapet «evne til å tilby sine kunder enestående opplevelser».

– Dette er utrolig stort. Det beviser innsatsen vi legger ned for våre kunder, sier Håkon Wåge-Lorentzen, byråleder i Fotspor.

– For å gi kundene våre den beste opplevelsen utvikler vi alltid konseptet sammen for å skreddersy noe unikt og nytt.

Dette er blant momentene LTGA har plukket opp på og legger til grunn for utmerkelsen:

«Kunder som booker med Fotspor kan forvente samarbeid med et lidenskapelig og kreativt team som legger ned en iherdig innsats for å sikre godt samarbeid og gode resultater for sine kunder. Fundamentet i selskapets filosofi er å finne uberørte veier i event- og reiselivsbransjen, og dermed lage nye «fotspor» hvor andre ikke har vært.»

Det britiske selskapet Luxury Travel Guide (LTG) vurderer alle aspekter av den globale reiselivsbransjen gjennom årlige kåringer. LTG står bak et digitalt magasin som publiserer reiseartikler og tips til kvalitetsbevisste lesere og vurderer alle tilbydere innen reisebransjen – også norske byråer.

– Vi er veldig stolte over at LTG velger å gi oss denne annerkjennelsen. I fjor mottok vi prisen som Full Service Hospitality Company of the Year og i år blir vi kåret til beste DMC i Norge. Det gir enorm selvtillit å vite at produktet vi leverer skiller seg ut i mengden, sier Håkon.

Det lille byrået leverer eventkonsepter og DMC-løsninger (destination management company) til norske virksomheter. Blant leveransene finner man et bredt tilbud innenfor presseeventer, produktlanseringer, seminarer, bedriftsturer, konferanser og arrangementer både inn- og utland.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.