Ny nordensjef for Switzerland Convention Bureau

Switzerland Tourism har ansatt Hanna Rolfer Wrangö som ny nordensjef for Switzerland Convention & Incentive Bureau.

0

Hanna har lang bakgrunn fra destinasjonsmarkedsføring, blant annet som Marketing Manager for Visit Stockholm.

– Sveits står for kvalitet og effektivitet, men det som også slår meg er den åpenbare kjærligheten til naturen. Min målsetting er å inspirere og tilrettelegge for arrangører for å skape effektive og holdbare møter som virkelig leder til forretningsnytte, sier Hanna Rolfer Wrangö, nordensjef for Switzerland Convention & Incentive Bureau.

I løpet av den siste måneden har Sveits gradvis begynt å lette på de restriksjonene man tidligere har innført for å begrense spredningen av covid-19. Besøksnæringen har gjort store satsinger på den innenlandske turismen, samtidig som man forbereder seg på et økende antall besøkende fra særlig de nærliggende landene. Det innebærer at bransjen kommer til å være operativ når besøket fra Norden etter hvert tar seg opp igjen. 

– Vi ser at flere aktører som tidligere har avbestilt nå begynner å planlegge for gjennomføring om ikke så alt for lang tid. Jeg ser frem til å fungere som bindeleddet mellom bransjen i Sveits og møte- og eventarrangører i Norden, sier Hanna Rolfer Wrangö. 

Switzerland Tourism er Sveits’ nasjonale turistkontor og har sitt nordiske representasjonskontor i Stockholm. Oppdraget er å markedsføre Sveits som en destinasjon for derie, kongresser og møter. Switzerland Convention & Incentive Bureau er en del av Switzerland Tourism.

Kontakt
Hanna Rolfer Wrangö, nordensjef, Switzerland Convention & Incentive Bureau
070-290 44 87, hanna.wrangoe@switzerland.com

Share.

About Author

Comments are closed.