Ny millonsatsing på buss mellom Oslo og Gøteborg

Totalt kommer det til gå mellom 20–40 turer hver dag mellom Oslo og Gøteborg med start den 19. august. Det innebærer 30 prosent flere turer i uken.

0

For to år siden investerte Vy Travel 30 millioner kroner på linjen mellom Oslo og Gøteborg, og doblet da antallet avganger mellom de to byene. Nå satser selskapet ytterligere 10 millioner kroner på ruten.

Vy Travel (tidligere Nettbuss Travel) ser en kraftig økning av reisende, og buss som reisealternativ tar stadig nye markedsandeler innen persontransport. Takket være økt etterspørsel utvides nå antall turer med komfortalternativet Vy Bus4You, og personalstyrken på strekningen øker samtidig med 25 prosent med 10 nye medarbeidere i Gøteborg.

– Vi har lykkes med å lokke nye gjester fra flere hold, hvilket gjør at vi utvider antall turer nok en gang på strekningen Oslo– Gøteborg. Enkelte dager i uken dobler vi antall avganger, noe som muliggjør dagpendling for forretningsreisende som vil reise prisvennlig – men med høy grad av komfort og god service. Fremfor alt ser vi at mange tar bussen i stedet for bilen, sier Robert Nyberg, administrerende direktør i Vy Travel.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »