Ny innkjøpssjef i Berg-Hansen

Camilla Valdem Pigere er på plass som ny innkjøpssjef i Berg-Hansen. Hun kommer fra stillingen som kommersiell sjef for Qatar Airways i Norge.

0

Camilla har bred kunnskap om reisebransjen, og har tidligere også jobbet hos Radisson og Nordic Choice Hotels. Hun har erfaring med inntektsoptimalisering både fra flyselskap og hotell, og har forelest i Revenue Management på Markedshøyskolen i Oslo.

– Jeg ser enormt frem til å jobbe for et selskap som tør utfordre normene, har korte beslutningsveier, og hvor det satses på utvikling av både systemer og ansatte. Jeg er glad for å bli en del av teamet, og ikke minst gleder jeg meg til å ta del i den spennende utviklingen som ligger foran oss, sier Camilla.

– For oss i Berg-Hansen er det derfor viktig å anbefale gode produkter og brukervennlige tjenester som gjør det enklere å være på reise. Som innkjøpssjef vil Camilla ha en sentral rolle i utviklingen av Berg-Hansens partnerprogram og innkjøpsstrategi. Nye reguleringer, endrede rammebetingelser og ny teknologi gir også kommersielle muligheter. Vi er glade for å ha fått Camilla med på laget, for å utarbeide nye innkjøpsavtaler, og komme med anbefalinger som vil favne om alle våre forretningsområder, sier direktør for partnere, Petter Brodahl.

Camilla tiltrådte stillingen 1. juni 2019.

Share.

About Author

Comments are closed.