Ny hotelldirektør ved Gaustablikk Høyfjellshotell

Gaustablikk Høyfjellshotell har rekruttert John Kristian Stubban som ny hotelldirektør.

0

John Kristian har hatt lang fartstid i Clarion Collection hvor han blant annet var kjededirektør i nærmere 4 år. Gaustablikk investerer nå i fremtiden – til tross for koronasituasjonen – med John Kristian Stubban ved roret tar hotellet neste steg i utviklingsreisen.

Lang erfaring fra reiselivsbransjen
John Kristian har lang erfaring fra ledende roller i hotell- og reiselivsbransjen, ikke minst som kjededirektør for Clarion Hotel-kjeden; Clarion Collection. Nå går flyttelasset med hele familien til Tinn og Gaustablikk Høyfjellshotell.

– Jeg ser frem til en utrolig spennende reise sammen med eiere i Vätterledens, og å være med på å drive og utvikle Gaustablikk og destinasjonen Gausta fremover.

Tar over etter Anette Sveinsson
I forbindelse med den nye rekrutteringen går Anette Sveinsson inn i rollen som Controller. I fjor begynte hun som fungerende daglig leder i en overgangsperiode. Nå er det på tide å overlate roret til John Kristian.

– Det føles veldig gøy å få tilliten til å ta over etter Anette Sveinsson. Jeg gleder meg stort og går til oppgaven med masse ydmykhet, men også med masse oppspart energi. Nå håper jeg på snø og minusgrader og en forhåpentligvis lang og fin vintersesong!

Share.

About Author

Comments are closed.