Ny gigant fra Royal Caribbean

Royal Caribbean bygger et av verdens største og mest innovative cruiseskip: Giganten Wonder of the Seas ble nylig presentert på en global konferanse for cruisebransjen.

0

På en global cruisebransjekonferanse i Shanghai avslørte Royal Caribbeans administrerende direktør Michael Bayley hjemmehavnen og navnet på det femte skipet i Royal Caribbean Oasis-Class. Navnet på fartøyet, som blir lansert i 2021, vil være Wonder of the Seas og vil seile ut fra Shanghai, Kina.

– Royal Caribbean er kjent for sin innovasjon. Vi utfordrer grensene for hva som er mulig, og Wonder of the Seas vil være et av Royal Caribbeans mest spennende kapitler i historien, sier Michael Bayley.

Samtidig ble fartøyets kjøl også senket ved verftet Chantiers de l’Atlantique i Saint-Nazaire, Frankrike i en seremoni der den tunge blokken på 970 tonn ble løftet ved hjelp av en kran på 1400 tonn.

– RCL har vært markedsleder i den voksende cruisebransjen i Kina i over 10 år. Stadig flere europeere velger også å dra på cruise i Asia og ikke bare i Karibien og Middelhavet, sier Gier Kronbæck, nordisk sjef for Royal Caribbean.

Wonder of the Seas vil være det femte skipet i Oasis-klassen, klassen til verdens største cruiseskip. Skipet blir lansert med den nyeste teknologien, et stort utvalg av spennende underholdning og restauranter og med opplevelser som holder høy standard.

Travelt for Royal Caribbean
Royal Caribbean har lansert en serie store nyheter den siste måneden. Neste år lanseres skipet Odyssey of the Seas i klassen Quantum Ultra. Celebrity Apex, som er et søsterskip til The Edge, vil også bli lansert i 2020 med en prislapp på nesten 10 milliarder svenske kroner. I tillegg vil ti skip bli totalrenovert over en fireårsperiode med et budsjett på en milliard dollar – eller rundt 10 milliarder svenske kroner.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.