Norske flypassasjerer får avbestille gratis etter angrepene på Sri Lanka

Flyselskapet Emirates, som flyr nordmenn til Sri Lanka via Dubai, tilbyr nå passasjerer gratis avbestilling og ombooking etter angrepene på Sri Lanka.

0

– Vi tillater ombooking av billettene, eller refusjon, også av billetter som normalt sett ikke er refunderbare. Den reisende kontakter sitt reisebyrå eller Emirates kundesenter om det er kjøpt på vår hjemmeside eller per telefon, sier Norge-sjefen for Emirates, Terje Grue, til flysmart24.no.

Minst 290 mennesker ble drept i de koordinerte angrepene 1. påskedag, som var rettet mot tre kirker og tre hoteller på Sri Lanka. Rundt 500 ble såret, blant de drepte er 39 utenlandske turister, mens 28 ble såret, ifølge AP.

På grunn av den uklare situasjonen fraråder Utenriksdepartementet reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. UD anbefaler også norske borgere som er i landet, å følge de lokale myndighetenes anvisninger og ta kontakt med pårørende hjemme i Norge.

– UD har reiseråd til flere land og regioner hvor nordmenn likevel velger å reise, men dette blir vurderinger den enkelte må ta, sier Grue, som legger til at selskapets flyginger til Sri Lanka går som normalt.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.