Nomaden kjøper reisemagasinet Vagabond

Ekteparet bak reisebutikken Nomaden har kjøpt reisemagasinet Vagabond, og tidligere medeier og redaktør Anders Wyller er tilbake i staben.

0

– Vagabond og Nomaden er to merkevarer som deler en felles filosofi.Vi styrker vår redaksjonelle plattform ved å nå ut til det reisende publikum i flere kanaler, samtidig som vi kan rendyrke reiseopplevelsen fra inspirasjon til avreise, sier sjefredaktør Julie Luneborg.

Det er Nomaden-eierne Kjell Erik og Margrethe Ollendorff Lien som nå er de offisielle eierne av bladet, etter at den tidligere hovedeieren Eilert Larstorp Paulsen har solgt seg ut.

Samtidig med overtakelsen av de nye eierne styrker Vagabond redaksjonen med bladets tidligere sjefredaktør Anders Wyller, som på nyåret trer inn i rollen som redaksjonssjef.

Vagabond fyller i år 25 år. Nomaden kunne i fjor feire samme jubileum. Begge selskapene ble i sin tid startet av redaktør Helge Baardseth, som fortsatt er med på laget.

Fra nyttår skal Vagabond og Nomaden dele kontorlokaler i Uranienborgveien 4 i Oslo, men forblir to separate merkevarer og selskaper. Synergien blir ifølge Luneborg utnyttet i et kommersielt samarbeid med annonsører og partnere.

– Gjennom Nomadens kanaler kan vi tilby en bredere plattform. Særlig gjelder dette ved den tette kundekontakten som oppstår i butikkens mange arrangementer og reisekvelder.

Det går mot spennende reisetider, konkluderer hun.

Share.

About Author

Comments are closed.