NHO Reiselivs årskonferanse

22. og 23. mai er det klart for NHO Reiselivs årskonferanse «Verdien av arbeid – reiseliv skaper puls» i Sørlandshallen i Kristiansand.

0

Målet med konferansen, som ventes å ha cirka 500 deltakere, er å skape debatt og presentere løsninger på en av Norges største utfordringer: Hvordan vi kan få flere i arbeid og skape flere arbeidsplasser som trygger velferden.

– Vi ønsker å vise på hvilke måter reiselivet er en del av løsningen når det gjelder å skape flere jobber og bidra til å sikre velferden vår fremover, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

Noe av innholdet på konferansens hoveddag onsdag 23. mai:

Politisk debatt: Stortingsrepresentantene Ingunn Foss (H) og Cecilie Myrseth (Ap) møtes til politisk debatt om reiseliv. Tid: 10.30-11.30.

Hva vil regjeringen med reiselivspolitikken? Statssekretær Magnus Thue i Nærings- og fiskeridepartementet staker ut den videre kursen for reiselivspolitikken. Tid: 12.25-12.45.

Den egentlige verdien av reiselivet: Siviløkonom Erik W. Jakobsen fra Menon Economics presenterer en analyse som utvider verdiskapingsbegrepet og viser den egentlige verdien av norsk reiseliv. Tid: 12.45-13.00.

Tørre å skape arbeidsplasser: Reiselivsgründer Simen Vinge har nylig åpnet opp syv nye mat- og drikkesteder i Oslo sentrum. Hva skal til for å tørre å satse på den måten? Tid: 13.05-13.20.

Prisutdelinger: NHO Reiseliv deler ut flere priser, blant annet Selg Norge-prisen 2018 og Reiselivets unge ledertalent. Tid: 13.20-13.30.

Hvordan få tak i de rette folkene: Tilgang til rett kompetanse er blant reiselivsnæringens største utfordringer. Hvordan får du tak i de rette folkene? Forbrukerekspert Ole Petter Nyhaug presenterer en omfattende studie av ungdoms forventninger til en karriere i reiselivet. Tid: 16.40-16.55.

Les alt om blant annet tema, program og innleggsholdere på denne siden.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.